Mikä Tradetech?

Tradetech – airsoft-tietokanta

Tradetech on Tradesoft Oy:n ylläpitämä airsoft-aiheinen tietokanta, jossa julkaistaan huolto- ja viritysohjeita, kenttätestaustuloksia sekä yleishyödyllisiä vinkkejä mm. airsoftissa käytettävistä aseista ja varusteista. Kattavien artikkeleiden lisäksi keräämme erityisesti airsoft-aseita koskevaa informaatiota yhteensopivuustaulukoiden muodossa. Taulukoiden ja artikkeleiden tarkoituksena on tarjota vastauksia airsoft-aiheisiin kysymyksiin niin kokeneemmille virittäjille kuin vasta aloitteleville softaajille. Tradetechiin kerätään myös hyödyllisiä laskureita, joiden avulla airsoft-aseiden virittäminen ja vertailu on entistä helpompaa.

Tradetech-blogi on jatkoa Tradesoft – virittäjän tietokannalle, minkä vuoksi joidenkin artikkeleiden julkaisupäivämäärä on jo vuodelta 2014. Uudistettu blogisävytteinen Tradetech pyrkii keräämään kaiken tiedon yhden sivuston alle, jottei laskurien, viritysoppaiden ja yhteensopivuustaulukoiden perässä tarvitsisi kuluttaa aikaa tuntitolkulla. Kaiken lisäksi Tradetech – airsoft-tietokanta on suomenkielinen.

 

Avoin tietokanta – softaajilta softaajille

Tradetech on softaajien perustama tietokanta muita softaajia varten. Sivusto on avoin juuri sinun kokemuksillesi ja tiedoillesi, ja arvostammekin apuasi niin softaajina kuin sivuston bloggaajina. Voit auttaa esim. lähettämällä meille mittaustuloksiasi tai kokemuksiasi airsoft-aseista, -tarvikkeista tai varusteista. Pyrimme parhaamme mukaan liittämään havaintosi tietokantaan. Huomaa kuitenkin, että esimerkiksi mittaustulokset voidaan merkitä toistaiseksi vahvistamattomiksi, jos meillä ei ole omaa kokemusta mitatusta osasta.

Haemme myös kiinnostuneita bloggaajia, joiden artikkeleita voitaisiin julkaista vierailija-artikkeleina Tradetech-blogissa. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lue lisää bloggaajaksi ryhtymisestä.

 

Kommentoi ja keskustele

Olemme liittäneet Facebook-kommentoinnin kaikkien artikkeleiden yhteyteen, jotta voisit keskustella muiden artikkelia lukeneiden kanssa helposti ja vaivattomasti. Lisäksi toivomme toiminnon edistävän Tradetech-blogin kehitystä ja vuorovaikutteisuutta. Varsinaiset muokkaus- ja lisäysehdotukset kannattaa edelleen ilmoittaa artikkelin lopusta löytyvän erillisen painikkeen avulla. Näin varmistat, että viestisi tavoittaa varmasti sivuston ylläpitäjät.

Huom! Koska Facebook-kommentointi on avointa, toivomme, että kieli on asiallista ja kommentit asiaankuuluvia. Näin pidetään myös keskusteluosio laadukkaana ja mielekkäänä lukea.

Voit myös tykätä ja jakaa Tradetechin Facebook-sivulle lisättyjä artikkeleita Facebookiin sisäänkirjautuneena ollessasi. Näin saamme arvokasta tietoa sinulle tärkeimmistä artikkeleista.