Bloggaajat

Thomas

Thomas

Thomas

Ensikosketus airsoftiin tapahtui vuonna 1999 ostettuani käytetyn vemppupislan 20 yksiköllä vanhaa rahaa. Pyssy katosi kuitenkin teille tietämättömille ja harrastus lähti kunnolla käyntiin vasta 2004 tienoilla. Siitä lähtien harrastuksesta on tullut pitkälti elämäntapa, ja olen ollut mukana mm. perustamassa Varsinais-Suomen Softaajat ry:tä sekä toiminut yrittäjänä Tradesoftissa 2011 alkaen.

Airsoftissa kiteytyy mielestäni liikunta parhaimmillaan: porukassa luonnossa liikkumista mielenkiintoisilla tavoitteilla ja varusteilla, suunnistustaidon varassa. Bloggaajana tykkään erityisesti viritysprojekteista sekä taulukoista ja laskureista, joista mahdollisimman moni voi hyötyä. Näitä tulee siis varmasti näkymään ja pyrin julkaisemaan kaikkein hedelmällisimmät Tradetech-blogissa.

Eero

Eero

Eero

Softausta since -06. Oma harrastukseni alkoi suoraan kiinalaisella sähkörynkyllä, joka taisi olla yksi ensimmäisiä sähkövehkeitä peliporukassani. Ensimmäisestä pyssystä lähtien puolet harrastuksesta on ollut aseiden tekniikkaan tutustumista, niiden huoltamista, korjaamista ja virittämistä. Softaaminen ei ole minun(kaan) kohdalla jäänyt pelkäksi harrastukseksi vaan olen työskennellyt aiemmin Tradesoftissa. Lisäksi olen ollut mukana kehittämässä lajia myös Varsinais-Suomen Softaajat ry:ssä yhdistyksen perustamisesta lähtien.

Pekka

Pekka

Pekka

Ensimmäisen sähköpyssyni hankin Jyväskylässä syksyllä 1997 (TM MP5k PDW) ja siitä hurahtaminen lajiin alkoi. Vuosien saatossa olen toiminut puuhamiehenä ympäri Suomea erilaisissa yhdistyksissä ja porukoissa. ”Kuulun” myös BMF airsoft-tiimiin (joka aikanaan oli kovistakin kovin). Harrastuksen laajentuessa tuli todettua, että on turhaa maksaa muille aseiden korjailusta. Perehdyinkin aseiden toimintaan omakätisesti, ja korjailua sekä virittelyä olen tehnyt jo vuodesta 2000.

Seuraan aktiivisesti uusia tuulahduksia maailmalta ja olen verkostoitunut kansainvälisesti harrastajien ja kauppiaiden kanssa. Olen pitänyt myös aktiivisen epäaktiivisesti omaa blogiani Ratashakaa, jonne olen kirjoitellut omista harrastusvälineistäni. Haluan tuoda esille teknisen näkemyksen ja kertoa rehellisesti onko jokin hyvä tai huono. Tradesoftin kanssa olen ollut yhteistyössä jo vuodesta 2012 lähtien.

Juuso

juuso_blogi-prof-pic

Juuso

Softausta on tullut harrastettua vuodesta -05. Suurimpia intohimoja lajia kohtaan pelaamisen lisäksi ovat uusien varusteratkaisujen kehittäminen, uusien asioiden tuominen lajiin ja pelikokemuksen parantaminen niiden kautta. ”Se, mikä ei edistä pelaamista, on turhaa!” Olen mukana Varsinais-Suomen Softaajat ry:n toiminnassa.

Aleksi

Airsoft ja paintball kiinnosti, airsoftin aktiivinen harrastaminen alkoi vuonna 2012 armeijan jälkeen. Oli sateinen ja kolea sunnuntai aamu, auton nokka oli kohti Saloa. Takaluukussa ensimmäinen oma, sähkötoiminen ja muovirunkoinen, Double Eagle AK-47. Päästiin pelipaikalle. Pelinvetäjä kysyi ”onko ensikertalaisia?” Nostin jännittyneenä hieman hikisen käteni ylös ja mumisin jotain epäselvästi. Siitä se sitten lähti, ja nykyään olen itse joskus pelinvetäjän roolissa. Airsoft on paljon enemmän kuin harrastus ja työ – se on elämäntapa!

Airsoftissa itseäni kiinnostaa, miten eri asemalleja voi ulkoisesti muokata, mitä materiaaleja aseessa on käytetty ja miksi, miten aseen suorituskykyä voisi parantaa, mikä viritys tai kustomointi toimii ja mikä ei, sekä tietysti eri pelimuodot ja varusteet ja… no siis, u get my point.

Mikko

Mikko

Harrastaja, kirjoittaja, ihminen.

Alunperin harrastus alkoi jo vuonna 2005, mutta yhdistysten pelit alkoivat kiinnostaa vasta parin vuoden pelaamisen jälkeen. Välissä toimin pitkää Järvenpää Airsoftissa pelinjärjestäjänä ja yhden vuoden sihteerinä. Ulkomailla pelaaminen on aina ollut lähellä sydäntä ja olenkin osallistunut jokaiseen Berget-peliin Berget 8 -pelistä lähtien.

Nykyisin keskityn erilaisiin ikuisuusprojekteihin, omaan tiimiin Tieraan ja Tradesoftissa työskentelyyn. Peleistä eniten viehättävät monimutkaisemmat ja pidemmät MilSim-tyyppiset pelit, joissa minuun onkin helpoin törmätä. Laatikon ulkopuolelta ajattelu viehättää, joten minut saattaa yllättää peleistä erilaisista johtotehtävistä, pyöräilemästä tai jopa lievästi larppaamasta.

Myös Sinä voit auttaa!

Haemme kiinnostuneita bloggaajia, joiden artikkeleita voitaisiin julkaista vierailija-artikkeleina Tradetech-blogissa. Kukin tietokantaan lisätty bloggaaja saa myös lähettää lyhyen kuvauksen itsestään, joka lisätään tänne Bloggaajat-sivullemme. Näin lukijan ja kirjoittajan välille saadaan hieman persoonallisempi yhteys, jottei juuri lukemasi julkaisu pysyisi täysin kasvottomana.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kerro myös, miten haluaisit myötävaikuttaa airsoftin kehitykseen Tradetech-bloggaajana.

Nimi:
Sähköposti:
Viesti:
En ole robotti